De Grootste Gokkast Jackpot op Internet die Ooit Gewonnen is

Wat zou je doen als je een groot geldbedrag wint, laten we zeggen een paar miljoen? De meeste mensen weten het antwoord op deze vraag wel en dit is ook zo’n onderwerp waar je even heerlijk over kunt fantaseren. Als je meespeelt met een loterij kan deze droom werkelijkheid worden. Maar ook als je wel eens een gokje waagt op een gokautomaat heb je kans om zomaar miljonair te zijn. Het overkwam de Brit Jon Heywood in oktober 2015. Lees er meer over in dit artikel over ‘de grootste jackpot die tot op heden ooit op een online gokkast is gewonnen’. (04-02-2016)

De gewonnen jackpot was maar liefst €17.879.645,12!

Jon speelde online op een gokkast die verbonden was met de Mega Moolah jackpot. Door omgerekend slechts €0,33 in te zetten, kon hij maar liefst €17.879.645,12 op zijn rekening bijschrijven. Dit is de tot nu toe allergrootste gokkast jackpot op internet die ooit gewonnen is. Je hoeft dus niet altijd groot in te zetten om groot te winnen, dat bewijst deze 26-jarige soldaat uit het Britse Cheshire.

"De Mega Moolah Jackpot Gokkast"
“De Mega Moolah Jackpot Gokkast”

Toch zou Jon het helemaal niet erg vinden om al het geld dat hij gewonnen had weer in te leveren in ruil voor de gezondheid van zijn vader. Deze moet namelijk zowel een hart- als een longtransplantatie ondergaan. Natuurlijk kan Jon hem door deze prijs de beste medische zorg geven die nodig is voor zijn herstel, maar liever zag hij natuurlijk dat zijn vader helemaal gezond zou zijn.

Dromen die Jon nu kan waarmaken

Maar Jon koopt ook wat voor zichzelf van het geld dat hij gewonnen heeft. Al jaren heeft hij een droomauto: een gele Bentley Continental. Met het bedrag dat hij gewonnen heeft koopt hij deze auto. Daarnaast maakt hij nog een cruise over de Middellandse Zee met zijn hele familie. Geld maakt niet gelukkig, maar je kunt er wel hele leuke dingen mee doen, die het leven net even wat aangenamer maken. En dat allemaal door een spelletje op een online gokkast die verbonden is met de Mega Moolah Jackpot.

Hoe kun jij de Mega Moolah Jackpot Gokkast spelen?

Ook jij kunt miljoenen winnen door het spelen op de online gokkast met een Mega Moolah Jackpot. Mega Moolah is een bedrijf die meerdere Jackpots heeft met als belangrijkste de Mega Moolah, maar ook The Dark Knight en de Major Millions. Je kunt deze op verschillende manieren winnen en bij verschillende online goksites spelen. Elke gokkast is verbonden aan een jackpot, dus iedere speler draagt met elke inzet bij aan de jackpot. Aangezien er over de hele wereld continu spelers, loopt de jackpot ook geleidelijk op. Ook op andere online goksites worden deze gokkasten aangeboden overigens.

Hoe werkt de Mega Moolah Jackpot

Mega Moolah heeft een Afrikaans thema met verschillende wilde dieren zoals een leeuw, giraffe en olifant. Uiteraard kun je de “gewone” prijzen winnen door de rollen met de plaatjes te laten draaien. Maar iedere speler, ongeacht wat er op de rollen staat, maakt kans op het laten draaien van de Jackpot Wheel. Dit is een apart rad met verschillende vlakken. Elk vlak correspondeert met een Jackpot variërend van minimaal 10 euro tot de Mega Jackpot van minimaal 1 miljoen euro!